Cum comand un articol?

A. Comanda telefonica:


Dupa ce faceti o "plimbare " linistita prin magazinul nostru, va notati codul pozei si sunati la +40 765 338 031 sau +40 784 112 236 Intotdeauna exista un consilier la telefon sau prin live chat cu care puteti sta de vorba inainte de a plasa o comanda. Daca in urma discutiei avute cu reprezentantul Narman va decideti asupra produselor comandate, vi se vor cere datele necesare transmiterii coletului :nume si prenume, adresa , telefon si ora la care doriti sa fiti contactat pentru a vi se livra coletul.

B. Comanda prin e-mail:


Daca ati mai comandat la Narman uomo si nu aveti nevoie de informatii suplimentare puteti sa ne transmiteti comanda dumneavoastra printr-un e-mail la :narmanstore@gmail.com cu urmatoarele informatii:

  • Produsul(ele) dorit(e) :codul de deasupra pozei sau poza din magazinul online
  • Marimea necesara
  • Nume si prenume destinatar
  • Numar de telefon destinatar
  • Adresa pentru livrarea coletului

Livrarea produselor:

Livrarea produselor Narman catre clientii din cele 28 de tari ale Uniunii Europene se face cu Posta Romana si dureaza 5 zile lucratoare.

Pasul1: Va rugam sa ne comunicati prin e-mail: narmanstore@gmail.com, telefon+40 765 338 031 sau +40 784 112 236 codul produselor preferate.

Consilierul Narman care vi se pune la dispozitie, va ghideaza in stabilirea corecta a masurii produsului dorit. Pasul2: Se emite factura proforma pe care sunteti rugati sa o achitati prin transfer bancar (momentan).

Pasul3: In momentul in care ne confirmati plata facturii noi va pregatim coletul, il transmitem la Posta si va comunicam numarul de AWB pentru a urmari traseul acestuia zilnic.