Bine ati venit pe NARMAN UOMO !


logo
ENG   |   RO   |   ESP      AUTENTIFICARE    CONTUL MEU
COSprogram

Contact


Telefon - 0784 112 236


0765 338 031


E-mail - narmanstore@gmail.com


Narman-Calea Victoriei


0765 338 031 | 0784 112 236


Please wait... loading
Please wait... loading

Atelier Narman colectia 2014 de rochii de mireasa in stil baroc

De peste 13 ani, Narman ne-a impresionat cu colectiile sale dedicate mirelui, exclusiviste si in cel mai pur stil italian.

Logoul Narman cu care m-am obisnuit - "Exclusiv pentru barbati" aproape ca m-a facut sa consider drept sinonim pentru Narman cuvantul "masculin".

Dar iata ca nu stiu din ce motiv Narman reuseste sa ne surprinda si cu viziunea sa intr-un domeniu dedicat exclusiv doamnelor: designul rochiei de mireasa.

Rochie baroque bridal 3

Cu o colectie incredibila de rochii de mireasa in cel mai autentic stil baroc, Narman isi propune sa impresioneze si mireasa nu doar mirele incepand cu anul 2014.

Rochie baroque bridal 2

Stilul baroc se refera la acel curent artistic european, denumit mai tarziu baroc, generat in Italia la sfarsitul anilor 1600, devenit predominant in secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, dar a carui extensie maxima a fost de aproximativ 300 de ani, durand intre anii 1600 si pana in preajma inceputului secolului XX. Stilul baroc a fost purtat si raspandit din Europa inspre imperiile coloniale ale Spaniei, Portugaliei, Frantei si Angliei.

Rochie baroque bridal 3

Stilul baroc este caracterizat de monumentalitate si excesivitate, a decorarii, a crearii dramatismului interior si a unei anumite "indrazneli", fanteziste chiar utopice.

Rochie baroque bridal 3

Stilul baroc in perioada ascendentei sale maxime (1670 - 1780) s-a manifestat prin patrunderea sa triumfala in tot ceea ce se poate numi creatie artistica si ideatica: balet, dans, gradinarit, filosofie, literatura, mobilier, muzica, teatru, etc.

Rochie baroque bridal 3

Cei mai de seama artisti europeni si, respectiv, de sorginte europeana: arhitecti, compozitori, filozofi, muzicieni, poeti, pictori, regizori, scenografi, scriitori si sculptori ai secolelor al XVII-lea, al XVIII-lea si al XIX-lea au avut un aport decisiv la crearea unei epoci istorice si al unui curent artistic ce poarta azi numele generic de baroc.

Rochie baroque bridal 3

Eu personal am fost impresionata, aproape cu respiratia "taiata" cand am avut onoarea de "a arunca un ochi" peste colectia rochiilor de mireasa in stil baroc a celor de la Narman. Dupa vizionarea videoclipului si a unui preview cred ca imi veti da dreptate.CONTACT Narman-BOUTIQUE:
Bucuresti, B-dul Gen. Ghe. Magheru nr. 8-10 (parter hotel Ambasador)

Persoana de contact: dr. ec Elena Bicsok
+40788.438.130
www.ginere.ro
Tel: 021/3166730
Tel mobil: 0784 276 522 (Cosmote)