GINERE.RO

Povestea Narman:

Povestea Narman România a început în urmă cu 19 ani într-un moment în care pe piața românească se găseau numai 2-3 magazine care se ocupau cu vestimentație de ocazie pentru bărbați și s-a remarcat rapid în rândul consumatorilor prin designul avangardist al ținutelor și oferta bogată de modele. Propunerile făcute de designerii Narman sunt curajoase, creative și de impact.

Întregul concept de design gravitează în jurul sloganului “Dress to impress!”. O ținută Narman nu va trece niciodată neobservată, deoarece în spatele ei se află atât o echipă de design deosebit de curajoasă cât și o echipă de consilieri vestimentari cu o experiență de peste 19 ani de zile în alegerea ținutei perfecte pentru cele mai deosebite evenimente din viața clienților Narman (nunți, cununii civile, botezuri, recepții oficiale, gale de premiere, baluri, aniversări, evenimente corporate, prezență în media, evenimente organizate de ambasade, evenimente organizate de Casa Regală din România, reprezentații scenice etc.)

De la momentul deschiderii primului boutique Narman (din bulevardul Ghe. Magheru) și până în prezent, Narman a asigurat ținutele a nenumărați ambasadori, oameni politici (dintre care amintim: Președinte al României – Emil Constantinescu, Primarul General al Municipiului București – Sorin Oprescu, Senator și Parlamentar – Corneliu Vadim Tudor, Deputat și Președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România – Dumitru (Mitică) Dragomir, Ministru al Afacerilor Externe – Adrian Cioroianu, Ministru al Finanțelor – Florin Georgescu), artiști ( între care: actorul Mircea Albulescu, actorul Mitică Popescu, actorul Radu Beligan, actorul Constantin Dinulescu- care a ales sa poarte o ținută Narman cu ocazia decernării Premiului pentru Întreaga Activitate în cadrul Galei Premiilor Gopo), designeri români, oameni de afaceri (fostul acționar Dinamo – Vasile Turcu, fondator Realitatea TV – Silviu Prigoană) și academicieni (Președintele OAR – Emil Ivănescu, dr.lingvist Miahi Daniel Frumuselu).

A avut numeroase colaborări cu ambasade (Ambasada Italiei, Ambasada Marii Britanii, Ambasada SUA, Ambasada Coreei), teatre (Teatrul National de Operetă “Ion Dacian”, “UnTeatru”), trupe (“Junii Sibiului”, “Țapinarii”), televiziuni ( Național TV – asigurarea vestimentației pentru emisiunea ”Miezul Problemei” , Antena1 – asigurarea vestimentației pentru emisiunea ”Mireasa pentru fiul meu”, ProTV – asigurarea vestimentației pentru emisiunea “Lecții de viață”), Studiourile Castel Film.

Părerea clienților Narman:

Marc et Catherine CHAUVE - France


Good evening Mr and Ms, I just received my shirt (chemise). It is to nice ! Thank you very much. I hope to come back to Romania in 2019 and promise to see you. I wish you a good week end. Merci beaucoup pour votre gentillesse, votre patience et votre professionnalisme. Bien cordialement.

Roxana - Romania


Doresc sa va multumesc din suflet pentru faptul ca ati facut doi oameni fericiti. Costumul cu guler sal pe care ni l-ati trimis i se potriveste ca o manusa, e perfect!! In plus, nu a avut niciodata un costum care sa-i defineasca atat de bine caracterul si personalitatea. Costumul e o incantare, e ceva…magic, il va purta cu mare drag la nuntile din anul acesta si ne vom aminti intotdeauna cu mare drag de Dvs.! Mult succes in activitati si numai bine!

Mr. Troy - USA


Thank you for all the help and hard work! Suits were awesome!