Bine ati venit pe NARMAN UOMO !


logo
ENG   |   RO   |   ESP      AUTENTIFICARE    CONTUL MEU
COSprogram

Contact


Telefon - 0784 112 236


0765 338 031


E-mail - narmanstore@gmail.com


Narman-Calea Victoriei


0765 338 031 | 0784 112 236


Please wait... loading
Please wait... loading

Parerile clientilor

"Mereu am crezut ca este nesigur sa comand online un costum deoarece trebuie probat.Mi-au placut foarte mult costumele din site-ul www.ginere.ro si am sunat pentru a intreba de magazinul cel mai apropiat de Aiud. Consilierul lor m-a convins ca nu exista nici-un fel de risc la acest tip de comanda.Dupa cateva discutii telefonice si masuratori mi-a fost trimis costumul.Recunosc ca am cam prins gustul comenzilor online mai ales daca se acorda si reduceri suplimentare.De ce nu?"

 

Cristina Orian - Aiud 

"In Spania am descoperit site-ul celor de la Narman si mi-au placut foarte mult costumele lor. Pretul este foarte bun raportat la acceeasi calitate a costumelor de ceremonie pe piata din Spania. Am avut ceva retinere cand mi s-a spus ca trebuie sa achit in avans dar am vazut ca magazinul exista si off line din anul 2000.Ce pot spune acum? Ca niciodata nu am crezut ca un costum comandat online poate sa ii vina atat de bine.Felicitari si mult succes in continuare."

Mihaela Vlad - Spania 

"La Multi Ani!!!!!Va multumesc mult de tot Prof.Narman si echipei întregi!!!!Sunt foarte multumit pentru comanda trimisa!!! Va multumesc!!!La Multi Ani si La multe vânzari!!!!!

Daniel Lazar - Mures 

"Buna ziua, am primit costumul si camasa,sunt de o calitate superioara si suntem multumiti. Sa aveti vanzari cat mai multe".

Corina Constantinesscu - Calarasi

Va multumesc frumos. Costumul este superb . Sunteti tari va pup:*:*:*
Beatrice Lacatus - Spania 

Am primit coletul de la dumneavoastra si vreau sa va spun ca accesoriile si costumul sunt minunate, exact cum ne-am dorit. Vrem sa va multumim pe aceasta cale, cu siguranta sunteti o echipa de profesionisti si va vom recomanda tuturor prietenilor. Va multumim!    Cabanierii!