Pret produs: 2800 ron
Pret redus: 2300 ron

COD produs SGS B

Descriere produs:

Smoking guler sal.
Navy Tuxedo sal collar.
Un smoking elegant, cu guler de tip sal realizat din tesatura de tip brocart intr-o culoare mai mult decat deosebita:albastru imperial.
Accesorii:esarfa Ascot+brosa, batistuta de buzunar.
Mirele Narman este elegant, încrezător şi cosmopolit, este un bărbat sofisticat, cu o mai mare atenţie asupra aspectului său fizic, asupra detaliilor şi a accesoriilor.

Linia costumelor şi a cămăşilor este cambrată, suplă, tinerească, foarte apropiată de corp, desenând frumos torsul - foarte modernă, dar în acelaşi timp lejeră la purtare datorita tesaturilor din lana si matase.

Ca noutate pentru acest sezon, vă propunem o nouă abordare a accesoriilor: începând cu lavaliera punctata printr-o bijuterie chic si albastru sofisticat al tesaturii din brocart.

În mare vogă sunt în acest sezon ţesăturile brocart, bob de orez in culori clasice sau mai indraznete cu modele florale stilizate sau geometrice extrem de fine.

Modernitatea colecţiei de ceremonie vine din rafinamentul de a potrivi detaliile, având un puternic impact atât din punct de vedere estetic, cât şi prin prisma unicităţii.

Culorile alternează de la nuanţe deschise de bleumarin, crem, gri sau argintiu, până la clasicul negru.

Un costum realizat pe o paleta coloristică originala innobilata de originalitatea accesoriilor.

Chicul avangardist face parte integrantă din propria personalitate. Cu toate acestea, nu este o condiţie sine qua non a existenţei sale.

Pentru a fi modern, e nevoie de puţină originalitate. Costumul este obligatoriu, iar accesoriile sunt cele care conferă stilul original.

Chiar şi un singur accesoriu va fi de ajuns pentru a asigura unicitatea.

Masuri disponibile:

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 60, 62